Een brief van:

DE MAN IN MIJ..

Jeetje, wat ben ik trots op jou. Wat gebeurde er de afgelopen maanden veel in jou.

Nu is het mei. En kijk waar je nu staat. Je bent weer door diepe dalen gegaan. Maar oh.. wat zijn je talenten naar boven gekomen. Ze kwamen in het licht te staan. Eindelijk…. Wat is je verbinding met jouw eigen hart gegroeid. Je zelfliefde is immens. Wie had dit ooit gedacht. Ik heb er steeds op gehoopt en had er zoveel vertrouwen in dat het zou komen. Want je bent zo’n krachtige vrouw. Je transformeerde, je voelde de nieuwe energietrilling en je had maar één verlangen. “Ik wil mee op deze frequentie.”

Weer zeg ik het je: Ik ben zo trots op jou.

Eindelijk kan ik het vrouwelijke in jou omhelzen, intiem met je zijn. Je hebt me zo vaak weggeduwd. Je wilde mij niet zien. Keer op keer stopte jij me weg. Je zocht de man buiten jezelf. Terwijl ik al die jaren binnenin op jou lag te wachten. Ik wist ook wel dat jij je lessen moest leren. De mannen in je buitenwereld, in jouw relaties triggerden stukken in jou, maar steeds liet jij een belangrijke les voorbijgaan. Iedere keer miste het zijn doel. Je zag het niet, kon of wilde het niet zien. Je werd vernederd, je eigenwaarde zonk diep, je zelfvertrouwen was tot een laag peil gezakt. Hierdoor blokkeerde je steeds en konden je talenten zich niet ten volle ontplooien.

Je cijferde jezelf weg, je ‘pleasde’ steeds, je durfde je grenzen niet aan te geven. Je innerlijk kind liet je aan haar lot over. Wat had ze een verdriet. Ze wilde zo graag jouw liefde. In het afgelopen jaar heb je een prachtig helingsproces doorlopen. Wat heb je veel geheeld en geleerd.

Je vond de liefde voor je innerlijk kind terug. Je houdt zielsveel van haar. Voor haar ben je nu zowel een moeder als een vader.

De verbinding met jezelf werd heel diep. Je liefde, jouw zelfliefde manifesteerde en groeide in een versneld tempo. Je  zette je eigen schaduwkanten in het licht. Je accepteerde deze delen en schonk ze veel liefde en licht.

Vele emoties kwamen omhoog, onverwerkte stukken uit dit leven, maar ook uit vorige levens. Het was een hele zware dobber, maar je hebt het toch maar gefikst.

Zie waar je nu staat…

Ik, de man in jou, hou waanzinnig veel van jou. Eindelijk heb je me gevonden. Ik ben zo gelukkig, nu kunnen we samen verder.

Ik ken jouw verlangens, jouw liefde voor het schrijven, jouw liefde voor het verbinden van mensen. Samen gaan we dit doen. Wat heb je me gelukkig gemaakt. We zijn nu niet meer te scheiden. Vanaf nu is het WIJ. Onze samensmelting is echt en voor eeuwig. Ik hou van jou. Je bent een hele bijzondere vrouw. Zo speciaal.

De vrouw, die innig kan liefhebben.
De vrouw, die ik mag verdienen.
De vrouw, die ik op handen draag.
De vrouw, die ik aanbid.
De vrouw, die ik respecteer.
De vrouw, die ik onvoorwaardelijk liefheb.

Ik zit in jou.

Voor altijd, in, aan en met elkaar verbonden.

Laten we met elkaar samensmelten: in liefde en volledige acceptatie…

Ik kan nu echt niet meer wachten.

Jij lieve vrouw.. Ik ben de man in jou.

Van: De man in mij…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.