Verbonden na de dood

 

 

EINDELIJK…

Wat had ik hier naar uitgekeken. Jaren koesterde ik een droom. Ik geloofde erin en vertrouwde erop dat deze droom zou uitkomen. Mijn eerste boek staat niet alleen in de webwinkel van uitgever Boekscout maar ook in mijn eigen webshop en is te bestellen bij alle erkende boekhandels in Nederland en België. Een klein stukje uit het boek alvast hier:

Het boek lezen?

Bekijk in de webshop

 

 

Yes! Mijn droom kwam uit…

Het begon ergens in 1990. Iets in mij zei toen al dat ik een boek zou gaan schrijven. Waar dit gevoel vandaan kwam wist ik niet. Want waar moest ik dan over gaan schrijven? Maar dat het schrijfproces ooit in gang zou worden gezet was bij mij van binnen toen al zo sterk aanwezig.
Ik startte in augustus 2016. Opeens vloeiden de woorden uit mijn pen. In februari 2017 schreef ik het laatste hoofdstuk. Ik ben ontzettend blij, dat uitgever Boekscout ‘iets’ in mijn manuscript zag. Het is niet zomaar een verhaal, maar het heeft een aantal elementen in zich, dat verschillende doelgroepen lezers aan zich zal weten te binden. Het verhaal gaat over een belangrijke periode uit mijn eigen leven. Het is een biografie en tegelijkertijd is het geschreven als een spannende roman. De een zal er een boodschap uit halen, de ander herkenning en weer een ander wordt geraakt door de spirituele weg, die ik ben ingeslagen. Wat was ik trots op mezelf, toen Boekscout het volgende over mijn verhaal schreef: “Door de wijze van schrijven, zorg je ervoor dat je de lezer stap voor stap meeneemt op de ontdekkingstocht die je hebt gemaakt. Het is een spiritueel boek, dat schittert in zijn verwoording.” Een mooier geschenk had ik me niet kunnen bedenken. Dit boek toont dat er veel meer is tussen hemel en aarde…