Hetty Aarts

Wat fijn dat jouw zoektocht je hier naar mij toe heeft geleid.
Na 10 jaar uit mijn geboortestad Den Bosch weg te zijn geweest, begonnen mijn roots weer te kriebelen en kon ik niet anders dan hieraan gehoor geven.

In november 2018 ben ik uit Helmond vertrokken en neergestreken op een goed voelend vertrouwd plekje in de stad. Dat ik hier terugkeerde was niet zo verwonderlijk. Juist mijn eigen numerologische getallen gaven me zeker ruim van tevoren het inzicht en de herkenning hiervan. De stem van mijn intuïtie deed daar nog een schepje bovenop. Zo was ik alvast voorbereid en kwamen de omwenteling en de daarmee samenhangende verhuizing niet als een verrassing.

 

Hoe mijn creativiteit zich in de afgelopen jaren ontplooide en ontwikkelde op diverse gebieden is een bijzonder verhaal, dat mij steeds energie geeft. Voor wat betreft het schrijven: dit is me eigenlijk met de paplepel ingegoten. Mijn vader, Louis Aarts was schrijver, spreker en journalist. In zijn geboortestad Den Bosch werd hij de ‘Bossche Simon Carmiggelt’ genoemd.
Tijdens de afgelopen jaren in Helmond schreef ik voor een weekkrant, parochieblad en verschillende websites onder het pseudoniem ‘Noortje’ en was ik enkele jaren hoofdredacteur van het blad Zakelijk Helmond. Ook was ik maker en presentator van een themaprogramma bij Omroep Helmond radio.

 

Eigenlijk begon mijn spirituele reis in de jaren 90. Ik ging veel lezen over spiritualiteit. Hierdoor kwam ik in aanraking met de leer van de Numerologie. Gefascineerd volgde ik hierin cursussen. Mijn enthousiasme en passie voor de getallen zorgden ervoor dat ik zelf workshops ging ontwikkelen. Ik wilde anderen ook leren op welke manier het werkte. Hoe je door berekeningen te maken inzicht krijgt in je zelf. En het verlangen om met mensen een stukje op hun pad mee te mogen lopen hield niet meer op. Mijn levenservaring en mensenkennis speelden hierbij een belangrijke rol. Hierdoor ging ik ook op aanvraag persoonlijke horoscopen maken en consulten geven en kwam ook een volgende workshop ‘Wie ben ik’ tot stand.

Ook het schrijven liet me niet meer los. Ik ontwikkelde een speciale workshop: ‘Schrijven vanuit je hart.’ Met als doel de verbinding met je hart weer te gaan voelen. Wat er dan allemaal kan gebeuren diep van binnen…
Mijn eigen creatieve proces op schrijfgebied kreeg ook een boost. Vorig jaar kwam mijn eerste boek uit: ‘Verbonden na de dood.’ Een waargebeurd verhaal over mijn persoonlijke ontwikkeling, dat toont dat er veel meer is tussen hemel en aarde. Het werd afgelopen jaar door uitgeverij Boekscout bekroond met de publieksprijs BoekGoud in het genre Spiritualiteit. Dit boek opende een nieuwe deur voor mij. Ik begon lezingen te geven over mijn spirituele reis. Dit was iets wat ik vaak had gevisualiseerd met mijn hart. Niet wekelijks, maar dagelijks. Ik zag mezelf steeds op een podium staan en door mijn verhaal te vertellen lukte het me om mensen met elkaar te verbinden. En nu… Geïnspireerd ga ik verder…
Wat is jouw volgende stap?

Als ik door het leven stroom, stroomt het leven door mij…