Nog vijf dagen te gaan voordat mijn gedichtenbundel wordt gelanceerd.
Toen ik vanmiddag mijn dagelijkse wandeling door het natuurgebied maakte, dat zich vlakbij mijn woonplek bevindt, doorstroomde mij een gevoel van dankbaarheid. Hier in deze omgeving, zittend en mijmerend aan de Zuiderplas werd mijn inspiratie geboren en borrelden de gevoelens vanuit mijn hart naar boven. De pen in mijn hand was niet meer te stoppen in de bewegingen om woorden te geven aan die ongekende onophoudelijke stroom die innerlijk bij mij plaatsvond. Zo ging dit van dag tot dag.
Het begon allemaal ergens begin juni. In deze periode voelde ik een verandering op gang komen, die op spiritueel vlak fantastisch voelde, maar tegelijkertijd bemerkte ik dat er op fysiek gebied ook dingen gebeurden, die niet echt fijn voelden.
Ik wist niet wat er aan de hand was. Totdat ik in die periode opeens op de pagina kwam van Martha Krul. En toen begonnen alle puzzelstukjes te vallen. Daar trof ik gelijkgestemden, die op dezelfde frequentie zaten als ik. Die hetzelfde voelden als ik. Lichtwerkers, die zich aan het voorbereiden waren om de shift te maken van de derde naar de vijfde dimensie. Een immens prachtig veranderingsproces. Hier op deze pagina las ik alle informatie, wat er allemaal op onze aarde aan het gebeuren was en is. En dat dit op ons een grote impact heeft. Wat was ik blij dat ik nu wist wat er met mij aan de hand was en dat ik mee mocht gaan in die hogere trilling.
Iedere dag dat ik ontwaakte, voelde ik me alweer anders dan de dag ervoor. Het proces ging en gaat in een stroomversnelling. En wat voel ik me gedragen door de gidsen en engelen om me heen. Een liefde, die in woorden niet is uit te drukken.
En juist vanaf dat moment, tijdens de eerste dagen van de maand juni dat ik helder kon ervaren wat er met mij gebeurde, nam ik papier en pen mee in mijn tas en trok me terug in de natuur.

Er waren dagen bij, dat ik twee en soms wel drie gedichten schreef. Het stroomde en ik liet het gebeuren. En zo kwam het dat ik begin juli op het aantal van 42 geschreven gedichten zat. Ik liet ze aan mijn dochter lezen. Ze keek me aan en zei: “Mam, deze gedichten zijn het waard om te bundelen. Anderen kunnen hier ook zeker iets uit halen of herkennen. Misschien een steuntje ook in de rug.” Toen voelde ik, dat ik het wilde doen. Het delen van de gevoelens die leven in mijn innerlijke wereld en op deze wijze de verbinding kunnen maken met anderen. Dat zou voor mij een geschenk zijn. Licht vanuit en met mijn gedichten kunnen verspreiden. Ja.. Mijn volgende stap was snel gemaakt. Ik stuurde het manuscript op naar Boekscout. De uitgever die mij het vertrouwde gevoel had gegeven tijdens het productieproces en de lancering van mijn eerste boek: ‘Verbonden na de Dood.’ Nu alweer twee jaar geleden. De cover van de bundel die je vanaf vrijdag kunt bewonderen, de foto aan de voorkant heb ik zelf gemaakt. Hier in het natuurgebied, waar al mijn gedichten zijn ontstaan.
Na het schrijven van die 42 gedichten heb ik niet stil gezeten, want het schrijven gaat door en dit houdt niet meer op. Ik laat me meestromen op de golven van het leven, ik ben zo dankbaar en vertrouw op alles wat komen gaat. Ik sta open voor de magie van het leven. Ik ben de brug overgegaan. De Brug naar Magie…. In een groot vertrouwen op naar het onbekende..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *