Het wachten is beloond.. De Magie is terug…

Het wachten is beloond.. De Magie is terug.

Wow… Het bruist, het stroomt weer… Ik heb er lang op moeten wachten. De afgelopen maanden hielden me nog steeds in een verplichte ‘stilstand.’  Stopt het dan nooit, dacht ik. Zeker een jaar lang leidde ik het leven van een kluizenaar. Eigenlijk past dat niet bij mij… maar het leven wat ik leefde… daar moest het roer om. Ik kon geen energie meer stoppen in de dingen die ik deed… Ze gaven  me niet meer de voldoening. Ik werd zelfs niet meer geïnspireerd om te schrijven. Ik mediteerde… in de ochtend en in de avond. Maandenlang. Langzaam, stapje voor stapje kwamen de inzichten.. En dan wordt het april.. En eindelijk.. zie ik een glimp van een nieuwe weg die ik mag inslaan. Een weg.. die er heel anders uitziet als dat ik me had voorgesteld. Het universum had ‘iets’ anders voor. Ik gaf me volledig over en vertrouwde op wat er komen zou. Het was wel spannend. Want… hoe zat dat dan met mijn talenten? Wat ga ik dan daarmee doen? Nu is het mei… de nieuwe maan, de energieën, de downloads, het licht, de prachtige natuur… ik voel me opnieuw geboren worden. Hele gesprekken voer ik met mijn innerlijk kind. “Weet je nog,”  zeg ik haar dan, “hoe leuk dit vroeger was? Het schrijven van gedichten over de eerste liefde, over de sterren en de maan?”  Het eerste gedicht wat ik schreef had de titel: “Natuur..” Toen was ik 14 jaar oud. Ik zie het nog zo goed voor me. Ik liep naar de keuken, waar mijn vader voor de spiegel zijn haren kamde.  Ik toonde hem de bladzijde in mijn schrift. “Papa, wil je dit gedicht lezen, wat ik heb geschreven?” Hoe hij het vond, was voor mij heel belangrijk. Hij was immers zelf schrijver.. Gespannen wachtte ik. En toen.. zijn glimlach. Hij keek me blij aan en zei: “Dat heb je mooi geschreven.” Oh wat was ik trots en gelukkig. Het kind in mij wordt nu weer enthousiast.

Maar ik dwaal nu wat af.. Maar ja.. het kind kwam opeens voorbij… en wilde zich laten horen.

De getallen…. Numerologie.. Jarenlang al fascineert mij de leer van de Numerologie.

Maar… ik wil er op een andere manier mee gaan werken, me op een andere wijze erin verdiepen. Het Pentagram staat hierin centraal. De verdiepingsslag maken. Ook Dan Millman inspireert mij hierbij. Zijn boek: “Het leven waarvoor je geboren bent” hoort bij mijn verdiepingsproces van de numerologie waar ik nu ben ingestapt.

Ik voel en weet dat de nieuwe generatie, die vanaf 2000 geboren is een geheel andere benadering van hun numerologische getallen nodig heeft.. Een nieuwe begrijpelijke versie van de leer van Numerologie die bij hen past.
En daar mag ik nu mee aan de slag gaan    .

Ik zit graag bij mij achter aan de waterkant. Hier komen de inzichten en steeds vaker ‘weet’ ik dat woorden die wij spreken natuurlijk ook een frequentie uitzenden en wanneer ik deze bepaalde woorden omzet in getallen gebeurt er iets magisch. Want de berekende getallen resoneren met de woorden. De trilling van de energie en de trilling van het berekende getal worden zo met elkaar verbonden…Echt… er zit zoveel in getallen.. in de leer van de numerologie…Voor mij houdt het echt nooit op…

In het volgend blog schrijf ik over de andere uiting van mijn creativiteit:

Het schrijven van mijn derde boek, dat over mijn vorig leven in Italië gaat.  Ook hierbij spelen de getallen, de tekens van het universum, de verbinding met het ‘toen’ en met dit leven een grote rol. En… ook mijn vader begeleidt me weer hierbij.  Hoe mooi is dit….

Het bruist en het stroomt weer. Het wachten is beloond. De magie is terug..

Hetty Aarts

 

   

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.