Tekstschrijven
Het redigeren en corrigeren van teksten
Het verzorgen van journalistieke stukken voor kranten en tijdschriften
Het schrijven van columns.

Corrigeren en redigeren
De Nederlandse taal bevat veel regels.  Hierdoor sluipen er al snel spel- en grammaticale fouten in een tekst. Ik kan deze fouten er voor u uithalen, voordat een tekst de deur uitgaat.
Heeft u een tekst geschreven, maar bent u er niet helemaal tevreden over? Misschien zijn de zinnen te lang,  klopt de opbouw niet of heeft de tekst niet het juiste karakter. Ik herschrijf graag uw teksten zodat deze het gewenste resultaat bereiken.

Journalistieke stukken en Columns
In de afgelopen vijf jaar heb ik veel ervaring opgebouwd op het journalistieke gebied. Door mijn wekelijkse input als columniste en het publiceren van verhalen op een aantal websites betreffende de meest uiteenlopende zaken en mensen, mag ik mezelf een professional noemen.

Levensverhaal.
Misschien wil jij jouw levensverhaal aan het papier toevertrouwen, maar lukt het je niet. Er zit zoveel in je hoofd, maar je weet het niet in de juiste vorm te gieten. Ga niet bij de pakken neerzitten, want je hoeft je herinneringen en levenservaringen niet verloren te laten gaan. Jij vertelt mij jouw verhaal en ik zorg ervoor dat het jouw verhaal blijft. Dat jij jezelf erin herkent.

Misschien is er een bepaalde fase of periode in je leven, die zoveel indruk op je heeft gemaakt, dat je juist dit op papier wilt hebben.  Misschien leidt het tot wel tot het uitbrengen van een boek over jouw belevenissen. Ik wil je hier graag bij helpen.

Ben je een ondernemer en wil je graag dat ik jouw succesvolle verhaal achter de Ondernemer schrijf, ook dan ben je hier aan het juiste adres. Reeds gepubliceerde verhalen over ondernemers kun je vinden op www.dehelmonder.nl en op www.zakelijkzakelijk.nl