Sollicitatiebegeleiding:
Wilt u als bedrijf het hoogste rendement uit uw personeel halen, dan is het belangrijk om de juiste persoon op de juiste plek te zetten. Hierdoor kunt u als onderneming kosten besparen. Ik adviseer door middel van een numerologisch rapport bij vooronderzoek van sollicitanten en kan dus een grote rol spelen in het voortraject. Aan de hand van het CV maak ik een numerologische persoonsanalyse van de kandidaten. Ik bereken niet alleen of de kandidaat in de desbetreffende functie past, maar ook of deze persoon matcht met de visie van uw bedrijf. In een gesprek met u, leg ik mijn inzichten uit. Wie past er het beste in het profiel van de functie en waarom. Dit kunt u dan meenemen in het vervolgtraject met de kandidaten.

Presentatie of lezing:
Graag vertel ik over mijn werk als numeroloog. Hoe gaaf zou het zijn om tijdens een ‘heidag’ of personeelsdag uw medewerkers mee te nemen in de wereld van de numerologie, de leer van de getallen.

Voor meer info en een prijsopgave kunt u contact met mij opnemen. U vertelt mij wat uw wensen zijn en ik leg u graag uit wat de mogelijkheden zijn.