Letterlijk vertaald is Numerologie de “leer van de getallen”. Je wordt niet voor niets op een bepaalde datum geboren en je hebt niet “zomaar” een bepaalde naam gekregen. Toeval bestaat niet. De getallen bezitten een bepaalde trilling. Door je geboortedatum en namen te analyseren (en de bijbehorende trillingen), kun je inzicht krijgen in je talenten, valkuilen en levensopdracht.

Thema van deze workshop: Inzicht in jezelf..
Tijdens deze workshop ga jij zelf je geboortenaam en namen ontleden.  Je ervaart dat getallen in je leven een betekenis hebben, waardoor je wordt geleid op je levenspad. Je krijgt inzicht in je persoonlijkheid, je gedrag, je handelen, je krijgt inzicht in ‘oude’ patronen en overtuigingen, je krijgt inzicht waardoor bepaalde gebeurtenissen plaatsvinden (of hebben plaatsgevonden), je krijgt inzicht in eventuele lichamelijke en/of geestelijke klachten, je krijgt inzicht  in relaties die je met mensen hebt; bijvoorbeeld je partner of je kinderen etc. waardoor je beter in staat bent om te gaan met elkaar in een relatie.  Je maakt jouw persoonlijke numeroscoop en leert tevens de geboortedata van anderen te duiden en in te voelen. Na deze workshop weet je meer over jezelf en kun je het verder toepassen op jezelf en op anderen.

Dus.. wil jij jezelf beter leren kennen, schrijf je dan in voor deze workshop.

Je krijgt een map met de uitleg van de basisberekeningen. In 2 uur tijd krijg je een belangrijk inzicht in jezelf en je kunt het ook op anderen toepassen.
Prijs: EURO 50,00 inclusief  cursusmap, schrijfbenodigdheden, koffie/thee. Cursusduur: 2 uur.

Locatie: ‘s-Hertogenbosch
Minimaal aantal deelnemers: 8. Maximaal aantal deelnemers: 14. Meld je hiervoor aan op: info@hettyaarts.nl of telefonisch op het nummer: 06 26 80 64 94