Interviewen:
Het uitvoeren van vraaggesprekken voor bedrijven, onderzoeksbureaus en instellingen.
Het uitwerken van interviews voor bedrijven, onderzoeksbureaus, instellingen en voor publicaties in vakbladen, tijdschriften, kranten en op websites.

Het volgende kunt u van mij verwachten:

Het uitvoeren van vraaggesprekken voor bedrijven, onderzoeksbureaus en instellingen 
Voordat ik aan het interview begin, verdiep ik me in uw bedrijf of instelling, het betreffende onderwerp en de personen, waarmee ik in gesprek ga. Dit alles zal leiden tot een kwalitatief hoogstaand resultaat.

Het uitwerken van interviews voor bedrijven, onderzoeksbureaus, instellingen en voor publicaties in vakbladen, tijdschriften, kranten en op websites.
Naast het uitvoeren van het vraaggesprek, werk ik dit interview ook uit voor publicatie in vakblad, tijdschrift, krant en/of op website. Uiteraard staat hier kwaliteit ook zeer hoog in het vaandel.

Op www.omroephelmond.nl bij het item radio uitzending gemist, kunt u een aantal van mijn uitgevoerde interviews van het programma In Het Diepe terugluisteren.

Op www.dehelmonder.nl kunt u gepubliceerde interviews teruglezen, die ik in de afgelopen periode had met een aantal ondernemers.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAlive bij de lutsOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Op 25 maart jl. startte ik met een nieuw radioprogramma: LIVE BIJ DE LUTS op locatie bij Il Borgo in het centrum van Helmond. De frequentie hiervan is één keer in de zes weken op woensdag van 15.00 – 16.00 uur. Tijdens de uitzending staat een thema centraal. In het kader hiervan ontvang ik twee gasten aan tafel, die beiden in dit onderwerp zijn gespecialiseerd. Het is een interactief programma, waarbij het aanwezige publiek de mogelijkheid heeft om vragen te stellen. Hieronder een link naar de tweede uitzending van 13 mei jl.
Omroep Helmond Televisie was aanwezig bij  ll Borgo en maakte er opnames.

Hieronder een promo van het programma IN HET DIEPE. Dit programma presenteer ik wekelijks op de dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur