TODAY IS THE DAY…

Vandaag is de dag… Wat heb ik hier naar uitgekeken. Jaren koesterde ik een droom. Wat heb ik erin geloofd en op vertrouwd dat deze droom zou uitkomen. Vanaf vandaag 8 september staat mijn eigen boek in de webwinkel van uitgever Boekscout en is te bestellen bij alle erkende boekhandels in Nederland en België. Een klein stukje uit het boek alvast hier: Ik fluister verlangend terwijl ik naar boven kijk: “Lieve God als u bestaat, help me dan, ik weet het niet meer. Want op deze manier kan ik niet meer verder. Dit leven wil ik niet meer.” Weer begin ik te snikken, maar houd me wel wat in. Dadelijk wordt Lisa wakker en ik wil niet dat ze me zo ziet. Zeker een minuut of 20 blijf ik voor het raam staan en blijf naar de hemel kijken.
Opeens zie ik een flitsend wit licht gedurende twee seconden, langer niet. Wat vreemd, het onweert niet. Voordat ik hier verder over na kan denken, schittert het nog een keer precies recht voor me. Verward stap ik weg bij het raam en loop op mijn tenen op de overloop. Ik hoor Lisa in haar slaap praten, maar versta niets van wat ze zegt. Als ik beneden ben laat ik me op de bank vallen. Ik kijk eens rond. Er is niets veranderd. Alles is nog hetzelfde. Maar hoe zit het dan met mij? De klok begint met haar 11 slagen. Tijd om naar bed te gaan. Joep is er nog niet. Misschien maar goed ook. Ik ben zo bezig met mezelf. Het roert zich zo bij mij van binnen. Na een kwartier lig ik erin. Maar van slapen komt het voorlopig niet. Er is zoveel gebeurd vanavond. De huilbui, die maar niet ophield en ik bleef mezelf maar aankijken in de spiegel. En daarna de lichtflitsen, het was zo’n helder wit licht, dat het bijna pijn deed aan mijn ogen.
Verder lezen: bestel dan snel het boek bij Boekscout.
De promotietour kan van start gaan….

https://www.boekscout.nl/auteur/rest.php/auteur/auteursblog

Yes! Mijn droom komt uit…

Het begon ergens in 1990. Iets in mij zei toen al, dat ik een boek zou gaan schrijven. Waar dit gevoel vandaan kwam wist ik niet. Want waar moest ik dan over gaan schrijven?  Maar dat het schrijfproces ooit in gang zou worden gezet, was bij mij van binnen toen al zo sterk aanwezig.
Ik startte in augustus 2016. Opeens vloeiden de woorden uit mijn pen. In februari 2017 schreef ik het laatste hoofdstuk. Ik ben ontzettend blij, dat uitgever Boekscout  ‘iets’ in mijn manuscript zag. Het is niet zomaar een verhaal, maar het heeft een aantal elementen in zich, dat verschillende doelgroepen lezers aan zich zal weten te binden. Het verhaal gaat over een belangrijke periode uit mijn eigen leven. Het is een biografie en tegelijkertijd is het geschreven als een spannende roman. De een zal er een boodschap uit halen, de ander herkenning en weer een ander wordt geraakt door de spirituele weg, die ik ben ingeslagen. Wat was ik trots op mezelf, toen Boekscout het volgende over mijn verhaal schreef: “Door de wijze van schrijven, zorg je ervoor dat je de lezer stap voor stap meeneemt op de ontdekkingstocht die je hebt gemaakt. Het is een spiritueel boek, dat schittert in zijn verwoording.” Een mooier geschenk had ik me niet kunnen bedenken. Nog twee dagen dan is het eindelijk vrijdag 8 september en wordt mijn droom werkelijkheid. Ik kan niet wachten, mijn promotietour kan dan eindelijk gaan beginnen….en vertel ik jullie stapje voor stapje steeds meer over mijn boek. Voor nu licht ik vast een tipje van de sluier op: Dit boek toont dat er veel meer is tussen hemel en aarde…

 

 

https://hettyaarts.auteursblog.nl/artikel/1377